Epoxy gietvloer

Wat is een Epoxy gietvloer?

Een epoxyvloer is zeer sterk en kan zwaar belast worden. Dit type vloer kan tegen stoten en krassen. Van keukens tot garagevloeren, een epoxy gietvloer is bestand tegen chemicali├źn, slijtage en zware belasting.

Moderne epoxy vloersystemen zijn gemakkelijk schoon te maken en oplosmiddelvrij. Epoxy is zeer aan te bevelen is waar een hoogglans afwerking gewenst is.

Epoxy biedt zeer veel mogelijkheden qua kleur en afwerking. Denk hierbij aan hoogglans, mat, kleurvlokken, antislip etc. Uw creatie wordt letterlijk op uw vloer gegoten. Topcoat afwerkingen zijn mogelijk in: Hoogglans, Zijdeglans of Mat.

Heeft u advies nodig en / of wilt u meer weten over Expoxy gietvloeren en de mogelijkheden die wij bieden? Scroll dan naar beneden en neem contact met ons op!


OFFERTE

INVICTO VLOEREN

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan en laat u dan verrassen door onze innovatieve aanpak en goede bereikbaarheid. Invicto Vloer is de eye catcher in elke woning of bedrijfspand. Laat je gasten versteld staan met een prachtige vloer van Invicto.