KLANTEN

MEER DAN KLANTEN

Hieronder vindt u een selectie van opdrachten die we hebben gedaan voor bedrijven. Voor de ene klant hebben wij een hele nieuwe huisstijl ontwikkeld en voor de andere klant hebben wij hun website vernieuwd. We snappen dat niet elke klant hetzelfde nodig heeft en daarom bespreken wij van te voren de behoeftes van de klant zodat we op een lijn liggen en samen iets moois kunnen neerzetten.


 
 

SCHILDER

Reekers Schilders was een zzp'er die meer klussen wilde binnen halen. Wij hebben een goed gesprek gehad en een plan gemaakt om zijn bedrijf te rebranden. De rebranding was een groot succes en we hebben de website gemaakt, kleine aanpassingen gemaakt aan het logo en huisstijl. Hij heeft zijn social media uitbesteedt bij ons zodat hij zelf geen omkijken heeft naar zijn social media.


 
 

BANDEN SERVICE

Op aanraden van een kennis kwam de eigenaar van Used Tyre Center bij Maze terecht. We hebben met veel plezier de website voor deze klant gebouwd. We hebben alle ruimte en vrijheid gekregen om een goed concept te ontwikkelen en neer te zetten.

De klant was dusdanig enthousiast dat hij heeft besloten ook zijn social media (Facebook en Instagram), Google Ads en Marktplaats zakelijk aan ons uit te besteden.


 
 

KLUSBEDRIJF

Klusbedrijf nam contact op met ons in verband met zijn website. Wij hebben tijdens ons eerste gesprek meteen een goed advies uitgebracht om zijn bedrijf te branden. Het is zonde om een website te maken als er nog geen huisstijl is. We hebben een voorstel gemaakt en na akkoord hebben we de website gemaakt en opgeleverd. Hij kreeg veel goede reacties en hij was overtuigd en heeft daarna zijn bus, kleding en al zijn drukwerk bij ons uitbesteedt.


WEBSITES

NOG MEER WEBSITES

Naast onze uitgelichte MazeWebdesign casussen vindt u hieronder nog een selectie van websites die wij hebben ontworpen en gemaakt. Meer dan 120 klanten gingen u al voor in de afgelopen twee jaar. Klik op het plaatje om naar de website te gaan.
Klusbedrijf DenBerg
Hairpoint Leiden
Scooterpoint Leiden
Elisabetta Agyeiwaa
RealQuick Autorijschool
NewTown Almere
Eddy van Slimming
Safe Onderhoudsbedrijf
Baila Bachata
Alpha Robotica
Henny Jansen Horeca Adviesbureau
Hugo Wonen

WEBSITE DESIGN

WEBDESIGN IS ONZE PASSIE

Wat is een goede en wat is een mooie website? Wij verdiepen ons graag in de trends die spelen op het internet. Voor ons is het niet alleen ons werk maar ook onze passie, wij proberen steeds beter te worden in wat wij doen om sneller en mooiere websites te bouwen voor u! Een website is meer dan een online visite kaartje, wij zien het als uw online winkel. Uw eigen ruimte waar potentiële klanten komen om te zien wat u aanbiedt. Daarom moet de website duidelijk zijn met goede foto's en korte bondige teksten. Door een state of the art website te laten zien geeft u uw bezoekers het vertrouwen dat u kennis heeft van zaken.