METALLIC EPOXY VLOEREN  
  OMARM DE NIEUWE GENERATIE VAN  
  NAADLOZE VLOEREN  


  METALLIC EPOXY VLOEREN  
  OMARM DE NIEUWE GENERATIE VAN  
  NAADLOZE VLOEREN  

METALLIC EPOXY GIETVLOER

EEN MOOIE LUXE VLOER

Invicto vloeren worden geleverd met unieke ontwerpen die zonder concessies te doen aan bescherming, klasse en luxe uitstralen. Met customized opties kunt u elke gewenste abstracte of klassieke look creëren.

Epoxyvloeren worden over het algemeen gebruikt in industriële omgevingen. Onder meer in magazijnen, parkeergarages en luchthavens, omgevingen die bloot worden gesteld aan zware machines, gemorste chemicaliën en veel verkeer. De producten van Invicto zijn samengesteld voor woningen en commerciële ruimtes, waardoor het elegante ontwerp samengaat met industriële duurzaamheid.

Metallic Epoxy is een 100% naadloze afwerking en geeft een vlek en waterdichte beschermlaag. Metallic-epoxy houdt vocht en vlekken tegen, waardoor het eenvoudig kan worden schoongemaakt.

EPOXY LAGEN

1. Primer, deze laag wordt als eerst aangebracht nadat de oppervlakte egaal, strak en schoon is. De primer zorgt voor een goede basis voor dat het echte proces van start kan gaan.

2. Schraplaag; na de primer wordt de schraplaag aangebracht. Een schraplaag zorgt ervoor dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en sluit de ondergrond volledig af.

3. Metallic epoxy coating; daarna wordt de coating aangebracht en evenredig verdeeld in een mooi design/patroon.

4. Metallic epoxy topcoat; geeft de vloer maximale bescherming en daarna wordt deze egaal gemaakt en glad gemaakt. Dit geeft de metallic epoxy vloer een luxe en strakke afwerking.

KLEUREN

Hoeveel kleuren zijn er beschikbaar? Onze metallic-epoxy pigmenten zijn verkrijgbaar in 33 kleuren, maar u bent niet slechts beperkt tot deze 33 kleuropties. U kunt er ook voor kiezen om meerdere verschillende metallic-epoxy pigment kleuren op uw vloer te gebruiken, waardoor er eindeloos veel creaties en custom-made looks kunnen worden gecreëerd. Bij metallic-epoxy zijn de kleurcombinaties en designs ongelimiteerd.
 

HET PROCES

Voor alle installaties van Invicto zijn minimaal VIJF(5)* Werkdagen nodig. *Afhankelijk van werkgebied en omgevingsomstandigheden

PRE-APLICATIEVEREISTEN

Voor aanvang van het project. Houd er rekening mee dat het werkgebied voor aanvang van het project moet worden ontruimd en leeggemaakt. Onze explicateurs sluiten vervolgens het werkgebied af om te voorkomen dat stof en ongewenste vreemde voorwerpen in contact komen met onze Metallic Epoxy terwijl deze wordt gegoten en uithardt.

 

HET PROCES

Bij epoxy vloeren volgen we altijd dezelfde stappen in deze specifieke volgorde. Het proces neemt minimaal vijf dagen in beslag.

DAG 1

Aanvang werkzaamheden, afplakken benodigde delen en aanbrengen Metallic Epoxy primer.

DAG 2

Aanbrengen Metallic Epoxy schraplaag.

DAG 3

Aanbrengen Metallic Epoxy Design-laag.

DAG 4

Aanbrengen Metallic Epoxy topcoat.

DAG 5

Controle van de metallic-epoxy design en toplaag.
Verwijderen beschermlaag van afgeplakte delen, opruimen en oplevering.

DINGEN OM OP TE MERKEN

Invicto raadt onze klanten sterk aan om tijdens het gehele applicatie- en uithardingsproces het werkgebied niet aan te raken of te betreden. Dit vermijdt o.a. dat stof en andere voorwerpen terecht kunnen komen in de verschillende lagen.

Het voorkomt ook dat voetafdrukken, schoenafdrukken en vuil in contact komen met de lagen terwijl ze uitharden.

Na de oplevering kunt u uw nieuwe metallic epoxy vloer betreden. Echter raden wij ten zeerste aan om 48 tot 72 UUR te wachten voordat zware voorwerpen, zoals meubels op de vloer terug worden geplaatst om te voorkomen dat de u putjes krijgt in de vloer.