METALLIC EPOXY TAFELBLAD  
  EEN NIEUWE DEFINITIE VAN  
  UW KEUKENERVARING  


  METALLIC EPOXY TAFELBLAD  
  EEN NIEUWE DEFINITIE VAN  
  UW KEUKENERVARING  

METALLIC EPOXY TAFELBLAD

EEN WARE EYE CATCHER

Onze Metallic Epoxy kan niet alleen gloednieuwe tafeloppervlakken beschermen, maar ze kan ook oude en geliefde oppervlakten herstellen.

Stel, je hebt een nieuwe eettafel of design bureau waar je nog jaren plezier van wilt hebben, dan houdt onze Metallic Epoxy het perfect schoon en schadevrij. Als uw tafel echter al dergelijke slijtage heeft ondervonden dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Invicto kan leven en glans terugbrengen op die gekoesterde salon of eettafel, ook is het mogelijk om een oude tafel te upgraden die in de opslag is opgeslagen. Maak uw tafel of werkblad de middelpunt van uw huis of werkruimte.

Wij bieden applicatieservices in het comfort bij u thuis aan of op uw werkplek, ook is het mogelijk om uw project voor een applicatie naar onze werkplaats te brengen.

EPOXY LAGEN

1. Primer, deze laag wordt als eerst aangebracht nadat de oppervlakte egaal, strak en schoon is. De primer zorgt voor een goede basis voor dat het echte proces van start kan gaan.

2. Schraplaag; na de primer wordt de schraplaag aangebracht. Een schraplaag zorgt ervoor dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en sluit de ondergrond volledig af.

3. Metallic epoxy coating; daarna wordt de coating aangebracht en evenredig verdeeld in een mooi design/patroon.

4. Metallic epoxy topcoat; geeft de vloer maximale bescherming en daarna wordt deze egaal gemaakt en glad gemaakt. Dit geeft de metallic epoxy vloer een luxe en strakke afwerking.

KLEUREN

Hoeveel kleuren zijn er beschikbaar? Onze metallic-epoxy pigmenten zijn verkrijgbaar in 33 kleuren, maar u bent niet slechts beperkt tot deze 33 kleuropties. U kunt er ook voor kiezen om meerdere verschillende metallic-epoxy pigment kleuren op uw vloer te gebruiken, waardoor er eindeloos veel creaties en custom-made looks kunnen worden gecreëerd. Bij metallic-epoxy zijn de kleurcombinaties en designs ongelimiteerd.
 

HET PROCES

Voor alle keuken installaties van Invicto zijn minimaal VIER (4) Werkdagen nodig.
*Afhankelijk van werkgebied en omgevingsomstandigheden

PRE-APLICATIEVEREISTEN

Voor aanvang van het project. Houd er rekening mee dat het werkgebied voor aanvang van het project moet worden ontruimd en leeggemaakt. Onze explicateurs sluiten vervolgens het werkgebied af om te voorkomen dat stof en ongewenste vreemde voorwerpen in contact komen met onze Metallic Epoxy terwijl deze wordt gegoten en uithardt.
 

HET PROCES

Bij epoxy aanrechtbladen volgen we altijd dezelfde stappen in deze specifieke volgorde. Het proces neemt minimaal vier dagen in beslag.

DAG 1

 • Aanvang werkzaamheden, afplakken benodigde delen.
 • Verwijderen van keukenapparatuur zoals fornuis en kranen (indien nodig).
 • Aanbrengen Metallic Epoxy base primer.
 • Aanbrengen Metallic Epoxy Self-Levelling schraplaag (indien nodig)

  DAG 2

 • Aanbrengen Metallic Epoxy Design-laag
 • DAG 3

 • Aanbrengen Metallic Epoxy topcoat.

  DAG 4

 • Verwijdering van beschermlaag van afgeplakte delen en opruimen.
 • Herinstallatie van keukenapparatuur.
 • Siliconen kitten van hoeken en sanitair (indien nodig).
 • Schoonmaken
 • Projectafronding en oplevering

 • DINGEN OM OP TE MERKEN

  Invicto raadt onze klanten sterk aan om tijdens het gehele applicatie- en uithardingsproces het werkgebied niet aan te raken of te betreden. Dit vermijdt o.a. dat stof en andere voorwerpen terecht kunnen komen in de verschillende lagen.

  Na de oplevering kunt u beginnen met licht gebruik te maken van uw nieuwe Metallic Epoxy aanrechtblad. Echter raden wij ten zeerste aan om 48 UUR te wachten voordat u weer gebruik gaat maken van essentiële bezigheden, zoals koken of het plaatsen van zware voorwerpen op het aanrechtblad.