WAT IS METALLIC EPOXY?  
  TECHNISCHE  
  INFORMATIE  


  WAT IS METALLIC EPOXY?  
  TECHNISCHE  
  INFORMATIE  

WAT IS METALLIC EPOXY?

METALLIC EPOXY

Metallic-epoxy is een speciale meerlaags epoxy systeem. Metallic- epoxy pigmenten worden gemengd met heldere epoxy, om unieke looks als o.a. marmerlook of betonlook effecten te creëren. Tijdens het uitharden van de epoxy blijven de metallic-epoxy pigmenten door de epoxy bewegen, door de constante beweging van deze pigmenten, zullen ondergronden die exact dezelfde kleuren gebruiken er nooit precies hetzelfde uitzien, waardoor elke creatie echt uniek is.

Metallic-epoxy is bovendien zeer hygiënisch, makkelijk schoon te maken en vloeistofbestendig. Een Invicto creatie geeft elke ruimte een zeer unieke en stijlvolle uitstraling.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

VLEKBESTENDIG

Door zijn niet-poreuze eigenschappen creëert Metallic Epoxy een vlek- en waterdichte beschermingslaag. Het beschermt tegen vlekken en vocht, waardoor het eenvoudig kan worden schoongemaakt.

ZEER CHEMISCH BESTENDIG

Door chemisch inert te zijn, is Metallic Epoxy de voorkeurskeuze voor commerciële en gebruik in woningen. Metallic Epoxy beschermt tegen chemische middelen gemorste oliën en meer.

ZEER SLAG EN KRASBESTENDIG

Metallic Epoxy is extreem sterk, het is duurzaam ontworpen om tientallen jaren mee te gaan. Invicto Metallic Epoxy kunstwerken zijn zeer goed bestand tegen stoten en krassen door dagelijkse gebruik in commerciële en woonomgevingen.

CUSTOM 3D-ONTWERP

Onze Metallic Epoxy-kunstwerken zijn custom made, mogelijk van marmer tot betonlook en meer

100% NAADLOOS

De naadloze afwerking geeft geen voegen en poriën zoals in typische vloerafwerkingen, waar vuil kan leiden tot de groei van bacteriën en schimmels.

NIET-GIFTIGE AFWERKING

Onze producten zijn niet-chemisch gecertificeerd. Onze Metallic Epoxy producten zijn volkomen veilig voor menselijke gebruik.

DIENSTEN DIE WIJ LEVEREN