WAT KOST METALLIC-EPOXY?

De prijs van een metallic-epoxy kunstwerk is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters (bij vloeren) de arbeidskosten, en de staat van de ondergrond

FACTOR 1. VOORBEREIDINGSWERKZAAMHEDEN

Voor het mooiste resultaat is de ondergrond helemaal vlak en zonder gaten of scheuren. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond niet zuigend is. De voorbereidingswerkzaamheden zijn dan ook veelal afhankelijk van het type ondergrond en spelen een rol in de prijs van metallic-epoxy.

FACTOR 2. TOEPASSING VAN EEN OF MEERDERE KLEUREN.

Een effen kleur noemen we ook wel een solo tint. Bent u op zoek naar een marmerlook of betonlook? Dan mengen we twee of meer kleuren door elkaar heen. Deze toepassing vergt vakwerk en levert daardoor hogere kosten op.

FACTOR 3. GROOTE OPPERVLAKTE

De metallic-epoxy prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat u laat appliqueren en is naar verhouding voordeliger naarmate u meer meters afneemt. Of wij een enkele ruimte aanleggen of meerdere ruimtes op dezelfde verdieping meenemen, zorgt voornamelijk voor meer materiaal in plaats van arbeidskosten.

FACTOR 4. ARBEIDSUREN VOOR DE APPLICATIE

Naast de materiaalkosten kijken we naar het aantal arbeidsuren dat wij nodig hebben voor de aanleg, en ook die kosten worden in de prijs verwerkt. Hoe minder voorbereiding benodigd is, des te lager de arbeidsuren zullen zijn.

OFFERTE AANVRAAG

U ziet dat niet alle prijskaartjes van metallic-epoxy hetzelfde zullen zijn. Het hangt heel erg af van uw persoonlijke wensen, voorkeuren en de oppervlaktes van de ruimte. Ik kan me voorstellen dat u heel graag wilt weten waar u aan toe bent.

Gelukkig is dat geen enkel probleem. Vul vrijblijvend een offerteaanvraag in, waarbij u de persoonlijke gegevens invult en vervolgens kunt u aangeven of het bij vloeren om een bestaande- of nieuwbouwwoning gaat. Dit speelt namelijk een grote rol bij het plaatsen van een metallic-epoxy vloer. Als laatst vult u het aantal vierkante meters, het type ondergrond en de gewenste datum van plaatsing in. Na versturen van de offerteaanvraag wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen en weet u precies waar u aan toe bent. U komt dus niet met onverwachte kosten te zitten.

CCONCLUSIE

Het begon met de vraag wat een metallic-epoxy creatie precies kan gaan kosten. U ziet dat hier geen vaste prijskaartje aanhangt, want dat hangt af van een aantal verschillende factoren. Door een vrijblijvende offerteaanvraag te doen, weet u helemaal waar u aan toe zult zijn voor een metallic-epoxy kunstwerk.

OFFERTE